Website Pakketten

Verschillende pakketten die aansluiten op jouw behoeften.

Monkimonki
website pakket
Small - 3000 SRD
Onze Basis websites zijn beschikbaar voor een klein budget. Wij registreren uw domeinnaam en zorgen voor hosting. De website wordt ingericht in uw unieke huisstijl en de pagina’s worden naar uw wensen opgemaakt. Daarna kan men zelfstandig aan de slag met de website of u kunt kleine wijzigingen aan ons doorgeven, dit zullen wij het eerste jaar gratis voor u aanpassen. Met WordPress heeft u volledige controle over uw website.
Saguwenke
website pakket
Medium - 5200 SRD
Een Zakelijke website volledig in uw huisstijl opgebouwd. De website bestaat uit 10 – 15 pagina’s die volledig door ons worden ingericht. Verder is er nog een contact pagina met een contact formulier. Verder is er ruimte voor een beperkt aantal modules zoals een nieuwsbrief, koppelingen voor social media enz.. Met het WordPress CMS systeem kunt u zelf extra pagina’s toevoegen en de teksten wijzigen. Ook maken wij voor u een handleiding.
Babun
website pakket
Large - 6950 SRD
Moet uw website echt uniek worden met uitgebreide functionaliteiten en volledig in een zelf ontworpen huisstijl? Dan voldoet een uitgebreide website aan al uw eisen. De website bestaat uit 20+ pagina’s die allemaal door Qccs en Surihosting worden opgemaakt en geoptimaliseerd. Er is veel ruimte voor een grote hoeveelheid modules en functies. Verder zal onze SEO expert uw site optimaliseren zodat deze beter wordt gevonden op verschillende zoekmachines zoals Google.

Nog niet overtuigd? Bekijk ons portfolio hier!

Portfolio

Onderhoud Pakketten

Verschillende pakketten die aansluiten op jouw behoeften.

Kwie Kwie
Onderhoud pakket
Small - 130 SRD
Basis Website Update (1x P/kwartaal) Beveiliging Updates (1x P/kwartaal) Jaarlijkse Website Check-up
Website Back-up Google Google Analytics Database Optimalisatie Ondersteuning tijdens spreekuur
Krobia
Onderhoud pakket
Medium - 260 SRD
Standaard Website Update (1x P/maand) Beveiliging Updates (1x P/maand) Maandelijkse Website Check-up Maandelijkse Website Back-up Google Analytics Database Optimalisatie Ondersteuning tijdens spreekuur
Anjoewara
Onderhoud pakket
Large - 390 SRD
Standaard Website Update (2x P/maand) Beveiliging Updates (2x P/maand) Maandelijkse Website Check-up Maandelijkse Website Back-up Google Analytics Database Optimalisatie Ondersteuning tijdens spreekuur

Onderhoud

Ook kunnen wij uw website onderhoud bieden met een van deze pakketten, met een van onze “vis” onderhoud pakketten zullen wij zorgen dat uw website up to date blijft met de nieuwste technieken en features. Ook zullen wij uw website frequent back-uppen, een check-up geven, database optimaliseren, en wij bieden face to face ondersteuning zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen met uw unieke website.

Webdesign

Een website is een online visitekaartje, het geeft de eerste indruk van uw bedrijf. Daarom maakt surihosting een design die precies bij u past!

SEO

Door het toepassen van de juiste SEO technieken wordt uw website makkelijker gevonden en trekt uw meer bezoekers.

Webshop

Wilt u een product of diensten online verkopen? Dat is mogelijk om met Wordpress een webshop op te zetten en een koppeling te maken met iDeal.

Beheer

Wij maken gebruik van WordPress als ons CMS (Content Management Systeem) waarmee u makkelijk uw website kunt onderhouden.

Beveiliging

Het is belangrijk dat uw website veilig is voor u zelf maar ook voor de bezoekers. Wij hebben ervaring in het beveiligen en terughalen van websites.

Ondersteuning

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig met uw WordPress website. Wij staan altijd klaar om u te helpen of om advies te geven.